• Welcome to Renault Club - Macedonia. Please login or sign up.
avatar_Аdmin

Интересни видеа

Started by Аdmin, Aug 07, 2020, 09:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Аdmin

Не знам дали има друго видео на нет на кое Scenic 2 крева 210km/h.  ;D


https://www.youtube.com/watch?v=cFhbaQp1X-o

Аdmin


Аdmin

May 13, 2021, 01:10 PM #2 Last Edit: May 13, 2021, 01:15 PM by Аdmin
Ако нешто ме воодушевува тоа се овие POV видеа. ПЛанирам и јас да земам една камера и да направам едно така подолго видео. Она што го забележав нешто ,,невообичаено" е ретровизорот на кој е уклучена камерата. Ми делува како добра опција за рикверц камерата да биде приклучена на ретровизорот. ;)


https://www.youtube.com/watch?v=SPwIAIdjeBc

Аdmin


Аdmin


Аdmin


Аdmin


Аdmin


Аdmin

Да ја освежиме темава со две нови видеа со Espace и Megane 4 (facelift).


https://www.youtube.com/watch?v=-ffY_v5WVxo

https://www.youtube.com/watch?v=FC5RjMD_ySg

Аdmin


🡱 🡳