Mar 04, 2021, 08:28 PM

News:

Follow us:


avatar_Аdmin

Мултимедии

Started by Аdmin, May 27, 2020, 02:29 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Аdmin

Турциве во моментов модифицираат се што ќе му дојде при рака. Предната маска од Scenic 2 ја модифицираат и инсталираат мултимедија. Еве како успеале, а и полјаците исто се добри за средување внатре.dobarden


Аdmin

@dobarden овие не ги знаев мултимедии... сите што ги гледав се DIN1 пошто DIN2 не го собира за Scenic2.
Ќе го имам ова во предвид, фала за инфо. ;)

Инаку како што пиша и мобилен телефон врши денес работа... или дури и таблет 10 инчен... и за него се размислувам. Инаку колата се препородува со овие мултимедии особено постарите модели кои немаат никаква техника од овој вид. :)

пс-Планирам и dashcam да земам ама тоа во друга тема ќе го пишам.

🡱 🡳