avatar_Аdmin

Автокамери/dashcam

Started by Аdmin, Jul 16, 2020, 10:17 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Аdmin

Каде можам да го најдам овој модел на автокамера Viofo A119 v3? Да не е преку AliExpress/eBay (Aвстралија), но може со испорака некаде од Европа за да може да стигне.

https://www.viofo.com/en/home/143-a119-v3-25601600p-30fps-car-dash-cam.html


🡱 🡳