Mar 04, 2021, 07:44 PM

News:

Follow us:


avatar_Аdmin

Bluetooth FM Transmitter

Started by Аdmin, May 27, 2020, 01:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Аdmin

May 27, 2020, 01:31 PM Last Edit: May 27, 2020, 01:38 PM by p
JINSERTA Bluetooth AUX Handsfree Car Kit 3.5mm Jack Audio MP3 Player with TF Slot Wireless FM Transmitter Auto Car USB AdapterГо нарачав преку AliExpress околу нова година и не замислував дека корона вирусот ќе може да се прошири низ цел свет и дека поради него ќе се затворат граници и пратки од пошта. :-[  Сепак после долго чекање од околу 4-5 месеци стигна производот и сосема е во ред, се слуша пристојно како на телефон така и преку апликациите како Viber/Skype. Овој гаџет е особено корисен за постарите автомобили кои немаат никаков мултимедијален уред во него и за околу $13 успевате да го поврзете вашиот мобилен смартфон со радиото и да слушате музика или да разговарате без да го држите телефонот во рака, што е голема предност додека возите и двете раце да ви бидат на волан поради безбедност во сообраќајот.  :)

Производот на следниот линк:
https://www.aliexpress.com/item/32868098529.html

🡱 🡳