Zamena na retrovizori od obicni so onie koi se zatvarat elektronski

Started by dobarden, May 26, 2020, 11:58 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dobarden

Здраво. Имам ретровизори кои рачно се затвараат. Ми треба ретровизори кои од внатре со копче ќе се затвораат ретровизорите или преку картичката со која се заклучува колата. Потребата ми е поради секодневното влегување во тесна уличка и постојано рачно склопување на ретровизорите . Имам Grande Scenic 2. На вратата на возачот немам такво копче за затворање на ретровизорите само за подесување на огледалата, ретовизорите не се моторизирани да се затвораат. Има ли мајстор кој ке инсталира и ќе поставува ретровизори? 

Аdmin

Претпоставувам ќе ви треба и електромотор кој ќе ги движи ретровизорите и плус самото копче на самата врата, кое ако го нема ќе треба и таа врата да се модифицира. Прво да видиш со некој електричар и да ја види колата, а на интернет огласнициве кај нас претпоставувам ги има деловите.

🡱 🡳