Mar 06, 2021, 12:16 AM

News:

Follow us:


RENAULT MASTER 2.5dci

Started by viktor dimitrov, May 31, 2020, 06:29 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

viktor dimitrov

May 31, 2020, 06:29 PM Last Edit: May 31, 2020, 06:49 PM by admin Reason: Корекција на линк за прикажување на сликата.


https://postimg.cc/gallery/G3YhVTS
RENAULT MASTER 2.5dci 120hp 2008 година
Ова комбе го купив во 2013 година, донесено е со возење од Словенија и се користи за потребите на мојата фирма
од опрема има
-централно со далечинско
-електрични прозори
-1 воздушно перниче за возачот
-клима
-абс кочници
-темпомат
-команди на волан
Моментално комбето има 230000км
дефеци на комбето досега се цевките за серво воланот протекоа пред 4 години на едно место кај што беа прицврстени со стега, шепите на задните дискови и сајлите за рачната.
овие дефеци испадна дека биле поради солта што се фрла во големи количини на патиштата во Словенија.
Комбето за возење е одлично седиштето за возачот е супер додека седиштата за другите двајца патници не се удобни воопшто.
потрошувачката на гориво во просек е околу 9-10 литри на 100км не е некое економично возило ама за одење е ѕвер

viktor dimitrov


🡱 🡳