Mar 05, 2021, 11:15 PM

News:

Follow us:


RENAULT KANGOO 1.5dci

Started by viktor dimitrov, May 31, 2020, 06:12 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

viktor dimitrov

May 31, 2020, 06:12 PM Last Edit: May 31, 2020, 06:15 PM by admin Reason: Корекција на линк за прикажување на сликата.

RENAULT KANGOO 1.5dci 82hp 2005год опрема expression
Од опрема има
-централно со далечинско
-серво волан
-абс кочници
-електрични прозори
-клима
-2 воздушни перници
Овој автомобил го имам од 2014 година
донесен е од Италија на камион бидејќи тропаше моторот не беше во возна состојба, имаше поминато 270000км
за поправка незнам што му правеше мајсторот важно моторот не го извадија од колата
Освен овој дефект лани му откажа серво пумпата којашто е електрична и замената со половна, поправката чинеше 80 евра
други дефеци колата не е имала досега освен замена на ракетката за жмигавци и еден прекидач за прозор, дури и фреонот во климата е сеуште фабричкиот.
За овој пикап можам да кажам дека троши како точак :)
Вожњата не му е баш за на долги релации а и брзините на менувачот се кратки
пикапот се користи за потребите на мојата фирма и го возат кој стигне
масло му ставам elf 5w 40 sxr не троши капка

🡱 🡳