Мојот RENAULT возен парк

Started by viktor dimitrov, May 31, 2020, 04:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

viktor dimitrov

https://postimg.cc/gallery/SC9PTyK


-Renault Laguna 3 (2010)- 2.0dci, 173hp, automatic, paris initiale
-Renault laguna 2 (2003)- 1.9dci, 120hp, expression
-Renault kangoo (2005)- 1.5dci, 82hp, expression
-Renault master (2008)- 2.5dci, 120hp
-Renault R19 (1995)- 1.9dT, 90hp (продадено пред 2 години)

Аdmin

Здраво @viktor dimitrov
Многу убава галерија, благодарам што ја сподели на форумот.

Предлагам истите овие возила да се претстават во 5 различни теми и во нив да споделите одделни искуства.
Секоја тема нека го носи називот на колата.
Проблемот со прикачувањето слики на самиот форум останува да го решам понатаму бидејќи во моментов средувам други основни работи.

Сервисот https://postimages.org/ може слободно да се користи и понатаму за прикачување слики.

За почеток отворете 5 различни теми за сите возила и напишете текст за секоја од нив (колку можете).
После тоа јас ќе ги внесам сликите одделно ако не можете да се снајдете... ако се снајдете сами тогаш се е во ред.

Тука сум ви стојам на располагање да ви помогнам околу средување на темите. Поентата е бидејќи се ваши возилата, вие да ги отворите темиte и да ги претставите колите.

🡱 🡳