avatar_Don

Филтри

Started by Don, Jan 13, 2021, 03:55 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Don

Одличен онлајн каталог на MANN за пребарување на сите филтри по категорија/тип на возила.
https://catalog.mann-filter.com/EU

Аdmin

Не е само генератор туку имаат и .pdf документи со слики каде и како се менуваат филтрите. Одличен пост. Благодарам многу!  (y)

Еве за мојот Сеник има слики за промена на филтер во кабина:
https://catalog.mann-filter.com/file/Product/MediaAssets/HBgKPyKO.pdf

🡱 🡳