avatar_Don

Авто Осветлување - Сијалици

Started by Don, Jan 13, 2021, 03:41 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Don

Здраво друштво,

Доколку имате дилема кои сијалици ги користи вашето возило ова е добра онлајн алатка на Osram за пребарување на сијалици по категорија на возила која нуди опции за оригинални, заменски, халоген, ксенон и лед сијалици.
https://www.osram.com/

Аdmin

Одлична алатка, не сум знаел дека Osram имале генератор за која сијалица е потребна за секое возило. Браво за линкот!  (y)

Во тој поглед имаше еден јутубер што прави детални споредби со сијалициве. Ќе го побарам покасно ќе го споделам, а можеби е веќе споделено видеото во друга тема... ќе погледнам малку покасно.  :-\

🡱 🡳