• Welcome to Renault Club - Macedonia. Please login or sign up.
avatar_Аdmin

Избор на нови фелни

Started by Аdmin, Jan 12, 2021, 03:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Аdmin

Се мислам дали да земам нови 16" фелни.
Има време до новата летна сезона кога треба да земам нови летни гуми ама сепак се мислам дали да земам и фелни.

avatar_Don некоја препорака за моите? Имам 205/60/R16.  :-\

Don

Quote from: Аdmin on Jan 12, 2021, 03:45 PMavatar_Don некоја препорака за моите? Имам 205/60/R16.  :-\
Ako sakas da zemes novi 16ki proveri na linkot od MAK, super kvalitet se plus Italijanski a sigurno ima i kaj vas zastapnistvo, mada i Italija vi e blisku
https://www.makwheels.it/

Аdmin

avatar_Don фала на препорака, многу се убави скоро сите. (y)
Ќе видам како стојат со цени во Словенија. Ако се исплати ќе земам некои.
Штета што на линкот нема генератор да се погледнат на слика како изгледаат на коли ама и вака е доволно.

Ги имаш користено на некое возило овие MAK?

Don

И јас сум во план да земам алуминиумски 16ки за другата кола, гледав од МАК и тука се околу 100-120 евра по парче зависи од моделот.


Don

Jan 13, 2021, 11:37 AM #5 Last Edit: Jan 13, 2021, 03:59 PM by Don
Тука најдов само 2 модели на МАК, можеш да ги видиш на следниот линк
алу фелни

Аdmin

Фала многу, ќе направам споредба со другиве цени кај мене и ќе видам. (y)

Аdmin

Ова е конфигуратор за фелни и служи да ги погледнете фелните на вашиот автомобил:
https://www.brock.de/en/wheel-configurator/#243495971!A282549

🡱 🡳

Similar topics (1)